Vanavond krijgt u de laatste kans om « De onbeminden » van François Mauriac door het Zuidelijk Toneel te gaan bekijken in Vooruit * En in de Tinnen Pot is het eveneens de ultieme kans voor « Enge » van Dirk Van den Broeck door Glas * Het eerste gaat over te weinig, het tweede over te véél liefde * Over glas gesproken: deze namiddag is er « Het glasmannetje van het Sparrenwoud » in het Museum voor Volkskunde * Van het woud naar Stef Bos is maar een stap. Stef geeft maandagavond een try-out van zijn nieuwe tour de chant in de Tinnen Pot * In Arca zelf wordt op dat moment de fototentoonstelling over theaterlegende Diane De Ghouy geopend * En in Logos brengt Maxwell’s Daemon conceptuele improvisaties voor slagwerk, klarinet, contrabas en live electronics * Het gekste van al is echter Etienne met het Open Verhemelte, die dan in Trefpunt zijn anarchistisch cabaretprogramma « Moderne wiskunde live » brengt * Het mooiste is echter het trio Aqua Fuente. Drie Antwerpse meisjes op fluit, viool en cello in De Wilde Zee (Cataloniëstraat) op zondagnamiddag. (HLN, 24/5/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.