Boem ! Paukenslag ! Het Van Ostayenjaar mag dan achter de rug zijn, vandaag moeten we toch aan hem terugdenken, aangezien er vanavond twee concerten op het programma staan en in beide gevallen staat het slagwerk centraal. * In het Burgcentrum is er om 19 uur een lezing over de Indische percussie-instrumenten tabla en paklwaj, geïllustreerd met live-voorbeelden. * En in de theaterzaal van Vooruit is om 20 uur de slagwerkgroep Den Haag te gast bij het Willem Breuker Kollektief, dat op zichzelf ook reeds bekend staat omwille van de percussie-effecten. * Daarnaast blijft dinsdag onze geliefkoosde dag om iets over tentoonstellingen te vertellen. Het zijn er deze keer slechts twee en ze vinden dan nog allebei plaats in de FNAC. * In het forum kan men er tot 31 mei foto’s gaan bekijken die Marc De Clercq in Israël maakte en in de fotogalerij zijn nog tot 28 juni foto’s van Bertolt Brecht en het Beniner Ensemble te bezichtigen. (HLN, 13/5/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.