PRIMA LA MUSICA onder leiding van Dirk Vermeulen (foto) heeft een nieuwe cd uit (Eufoda 1263) met de zoveelste opname van de beroemde 40ste symfonie van Mozart, die in een versie van Waldo de los Rios zelfs nog in de hitparade is terechtgekomen. Daarbij werd dan de 29ste gevoegd, minder bekend bij het grote publiek, maar de laatste tijd vooral geliefd bij zogenaamd authentieke dirigenten. Men kan zich dus vragen stellen bij de keuze van het repertoire. Toch valt de uitvoering best mee! (HLN, 3/5/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.