Rond één uur deze middag mocht ik de vier miljoenste bezoeker verwelkomen op mijn blog!

Uiteraard ben ik erg fier en tevreden, maar ik ben tegelijk ook de eerste om dit cijfer te relativeren. Daarom ben ik veel trotser op mijn 629 abonnees. Dat zijn tenminste 629 mensen die wel degelijk “dagelijks iets degelijks” willen lezen en waarvoor ik me dan ook zal blijven inzetten. Toch bedankt, ook aan alle occasionele bezoekers, let’s keep up the good work!

Ronny De Schepper

2 gedachtes over “Vier miljoen bezoekers!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.