Het weekend staat in het teken van het theater. Vanavond gaat bij Theater Krakeel in Gentbrugge « Wie is bang voor Virginia Woolf ? » in première, in een regie van Geert Willems. * In de Tinnen Pot krijgt u de laatste kans om de « Vriendinnen » van Ed Vanderweyden te zien en in Vooruit is voor het laatst Malpertuis te gast met « Raket naar de maan » van Clifford Odets. * Zondag is er opendeurdag in het conservatorium en om 15 uur is « De muzikant en het meisje » van Het Gevolg te zien in de Kopergietery. * Om 11 uur is er in het BMOV (Graaf van Vlaanderenplein) een aperitiefconcert van het Vermeylenfonds, maar dat rekenen we eveneens tot theater want Maurice Aerts (foto) maakt van zijn Monnaie Bass Quartet altijd een cabaretnummer. * Of de lenteshow van het Nieuw Gents Volkstoneel vanavond en morgennamiddag in ’t Seleskest ook onder theater valt, zal van de buikdanseres Cobra afhangen. Opletten dat het geen « Dans teveel » wordt, zoals de voorstelling van Pier De Kock, maandagavond in de Tinnen Pot ! (HLN, 26/4/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.