Trouwe lezers weten dat ik wat popmuziek betreft al heel lang heb afgehaakt. Ik leef op dat vlak bijna nog uitsluitend in het verleden. Maar dit is een meisje waarvoor ik toch een grote boon heb, zowel op fysiek vlak als wat haar vocale prestaties betreft. Maar zelfs zij – ik beschouw haar nog altijd min of meer als een vroeg volwassen geworden kind – viert vandaag al haar 35ste verjaardag. Ook voor de jongste generatie staat de tijd dus niet stil. Of had je soms gedacht van wel?

Joscelyn Eve Stoker werd eind 2003 beroemd na de release van haar platinum debuutalbum, The Soul Sessions. In 2004 volgde een nieuw nummer 1-album, Mind, Body & Soul. Haar derde studioalbum, Introducing Joss Stone, uit 2007, was al even succesvol.
In 2009 bracht ze haar album Colour Me Free! uit. In 2011 volgde LP1. Dat jaar maakte ze ook deel uit van de band SuperHeavy, met onder andere Mick Jagger. Stone heeft tot nu toe wereldwijd al meer dan 13 miljoen albums verkocht, waardoor ze tot de bestverkopende artiesten van de 21ste eeuw behoort. In 2006 maakte ze haar acteerdebuut in de film Eragon. Ook speelde ze in The Tudors. In 2012 bracht Stone haar jongste album uit, The Soul Sessions, Vol. 2, een vervolg op haar debuutalbum. (Wikipedia)

Een gedachte over “Joss Stone wordt 35…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.