Ondanks zijn bedrieglijke naam is bariton Josef Baert afkomstig uit Oostenrijk. Maar toch heeft hij iets met ons land te maken, want hij is lesgever in Namen, net als zijn Roemeense echtgenote Roemiana Stantsjeva. Zij is ook zijn vaste begeleidster aan de piano en dat is ook het geval deze middag van 12.45 tot 13.45 uur in de opera, wanneer Josef Baert tijdens het lunchconcert liederen van Franz Liszt vertolkt. * Verder zijn vanavond om 20 uur het Zuidelijk Toneel en Cie. De Koe te gast in Vooruit in hun gezamenlijke productie van « Lucifer » van Joost van den Vondel. Alhoewel deze voorstelling wellicht weinig vandoen heeft met de ellendige lesuren Nederlands op de middelbare school, hoor ik u zuchten: « Dat zal wel zwaar zijn ! » En inderdaad, in hun tijdschrift zeggen de mensen van Vooruit het zelf: « Voor verstrooiing moet u aan het ander loket zijn ». Deze voorstelling is ook nog morgen te zien. * En om 22 uur kunt u dan eveneens in Vooruit terecht voor een laatavondconcert door Channel Zero.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.