Dit weekend gaan weer een paar tentoonstellingen dicht. Voor schilder- en beeldhouwwerk van Bob van Damroe en Armand Loveniers spoede men zich dus naar kunstgalerij P-art in de Noordstraat. * In FNAC verdwijnen vandaag de foto’s van Raymond Depardon. Wie ze nog wil zien, kan om 14 uur tevens een optreden meepikken van Lowpass (« atmosferische hiphop met industriële feeling ») en om 16 uur No Mo’Joe (« spontaan, viriel, opgewonden »). * Nog pop. Om 21.30uur in Vooruit Project Pitchfork&Dive. * Liefhebbers van klassiek lawaai kunnen morgen om 11 uur in de opera terecht, waar Michel Dutrieue over « Tannhäuser » van Richard Wagner spreekt. * Maar het hoogtepunt is op maandagavond geprogrammeerd. Dan treedt in Trefpunt niemand minder dan La Esterella (foto YouTube) op, de eerste zangeres waar ik « spontaan viriel en opgewonden » van werd, al was het dan geen « atmosferische hiphop met industriële feeling ». * De iets jongeren onder ons kunnen deze namiddag om 15 uur in het Museum voor Volkskunde terecht voor het poppenspel « Flipke Flap ».

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.