Van vandaag tot en met zondag organiseert het muziek Lod « Compost », een reeks concerten rond drie componisten: Dick Van der Harst, Rik Verstrepen en Kris Defoort, kortom de « huiscomponisten » van Lod. * Van Dick Van der Harst (foto) wordt « Attention, un train peut en cacher un autre », vanavond, morgen en overmorgen hernomen in de Aula (Voldersstraat). Anderzijds presenteert hij zondag in het Burgcentrum zijn nieuw trio, Audible Lifestream met Maarten Omstein op basklarinet, Joshua Samson op percussie en hemzelf op bandoneon. * Rik Verstrepen geeft vanavond om 22 uur een nachtelijk concert in de Baudelokapel met o.a. een werk voor cello en koor en zondagnamiddag om 15 uur een koffieconcert in Vooruit. Daarnaast speelt hij natuurlijk ook bij Cro Magnon op zaterdagavond (22 uur) in het Burgcentrum. * Kris Defoort tenslotte treedt met zijn jazztrio KD’s Decade morgenavond om 22 uur op, eveneens in het Burgcentrum. Met de fantastische Dré Pallemaerts op drums en Nicolas Thys op contrabas. Reservaties op het telefoonnummer 09/225.00.55. (HLN, 3/4/97)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.