Er gaan weer een aantal tentoonstellingen dicht dit weekend. Laatste kans dus om werk van Karel Appel, Andy Warhol e.a. te gaan bekijken in de Latemse galerij, ceramiek van Dora Standaert en beeldhouwwerken van Willy Roothooft bij galerie De Wulf (Sint-Amandsberg) en ceramiek van Christien Dutoit en schilderijen van Wides in Ultimo Atome (Leeuwstraat) * Om 15 uur treedt deze namiddag Vera Coomans op in de FNAC en maandag is in Vooruit Axelle Red te gast. * En zonder enige bijbedoeling vermelden we hierna dat vanavond in het Gehoorcafé (Huidevetterskaai) er een luisteravond is over lesbische zangeressen. * In de popmuziek wel te verstaan, zodat er alweer geen verband moet worden gezocht met onze laatste tip: de viering van veertig jaar Vrienden van de Lyrische Kunst zondagnamiddag om 15.30 uur in de opera. De zangeressen Gloria Guido Borrelli en Ambra Vespasiana worden er immers geflankeerd door twee stoere Bulgaren: Roumen Doykov en Stefan Elenkov. Dirk Brossé (foto) leidt het orkest. (HLN, 22/3/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.