Dat Judith Herzberg (foto) de P.C.Hooftprijs heeft gewonnen, lokt misschien wat meer volk naar de Minnnemeers, waar Els Magerman haar monoloog « De Caracal » brengt. In zekere zin is dit de vrouwelijke tegenhanger van « Komt u hier dikwijls ? » in Arca. Regisseur Hugo Van den Berghe heeft hier echter voor een strikt realistische speelstijl gekozen. Eigenlijk is het interessant om deze twee benaderingswijzen te vergelijken. * In Arca zelf is er vanavond weer een zolderhappening met gitarist David Compernolle, de eenakter « Smidse Smee » van Bob Van Damme en kortverhalen van Daniël Van den Broucke. * Een andere V.D.B., Ludo genaamd, brengt op hetzelfde moment chansons in Cocteau. De andere “visiteurs du soir” zijn dansers Els Reynaert en Mathias Laga en Sfen, een gongleur. Die jongleert met een gong waarschijnlijk. * En de Rode Pomp geeft nu ook gratis middagconcerten in FNAC. Vandaag is de bas Fjodor Kuznetsov aan de beurt, begeleid door pianist Joeri Serov. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.