Het eerste deel van « Komt u hier dikwijls ? » wordt op de Arcazolder gespeeld. Dát is de reden waarom de voorstelling zo snel uitverkocht is natuurlijk! « Gespeeld » is trouwens een groot woord. De acteurs geven een gewild oppervlakkige lezing van de tekst van Paul Jacobs (foto Peter Meyvis via Wikipedia) en na de pauze steken ze er de draak mee in een cabareteske productie in de gewone zaal. Het betreft nochtans een creatie van een schrijfopdracht, zodat men dergelijke afstandelijke benadering niet zou verwachten. * De tekst van Paul Jacobs is voor het grote publiek erg herkenbaar, maar de jonge acteurs in Arca denken daar blijkbaar anders over. * Om 15.15 uur kunnen theaterliefhebbers reeds terecht in het G.A. T. waar Taptoe « De figuurlijke reis » van Freek Neirynck brengt. * Nog vroeger, om 12.15 uur, vertelt Franklin Cox in het conservatorium over zijn composities voor cello. En ’s avonds treedt hij op in Logos. * En er is ook weer een Schubertiade in de Rode Pomp, deze keer met Zeger Vandersteene. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.