Ook Arca begint mee te doen aan de uitverkochtrage. Zo is « Komt u hier dikwijls ? » van Paul Jacobs (foto) dit weekend in première gegaan, maar de pers mocht er niet in wegens « vol ». Ook vandaag, wanneer het stuk zowel om 15 als om 20 uur wordt opgevoerd, is de pers nog steeds niet welkom. Maar ù misschien wel. Profiteer ervan ! * Dit voorval is ook illustratief voor het feit dat onze klaagzang over de « lege » dinsdagen werd gehoord. * Naast Arca bieden vanavond ook de Kopergietery, Vooruit en het Nieuwpoorttheater een voorstelling aan. In de Kopergietery is dat de dansproductie « Libernade » van Blauw Vier. Ook in Vooruit wordt gedanst, maar « The water fait mal » van de Canadees Benoit Lachambre is van een heel andere aard. Hierin wordt agressief de strijd tussen de geslachten getoond, terwijl « Libernade » eerder voor kleuters is bedoeld. Deze voorstellingen hebben plaats om 10 en 14 uur * In Nieuwpoort gaat « Postcards from the stoned age » over druggebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.