De tweede passie is gearriveerd ! Morgen om 15 uur wordt de ouwe getrouwe Johannespassie van vader Bach uitgevoerd door het Collegium Gandavense en het koor Cantabile in de Sint-Pauluskerk. * Koorliefliebbers kunnen vanavond trouwens reeds in liet Gravensteen terecht voor hedendaags Hongaars werk door de Tweede Adem. * Wie instrumentale muziek verkiest, geeft de voorkeur aan de Rode Pomp voor een Prokofiev-avond. * Maandagavond is er ook de herneming van de hilarische « Orkestrepetitie » in de Tinnen Pot. * En daarmee zijn we bij het theater aanbeland, want er gaan vanavond alweer twee interessante amateurvoorstellingen in première: in La Barraca (Muinkkaai) « Variaties omtrent eend » van David Mamet door het gelijknamige gezelschap en in Auditorium 61 (Onderbergen) « Cactusbloem » van Barillet en Grédy door Toneelvereniging G.B.Shaw. * Deze namiddag staat het documentair filmfestival in het teken van de Vlaamse filmscholen. * En vergeet maandagavond niet naar de Armeense zangeres Anna Martyrosian te gaan luisteren in Trefpunt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.