Wie of waar, dat zal één van de mysteries van dit leven blijven, maar iemand heeft duidelijk beslist dat er op dinsdagavond geen behoefte is aan cultuur. * Zo is vanavond enkel de danseres Veronika Oei te gast in Vooruit en daarmee moeten we het dan doen. * Maar gelukkig zijn er nog de lopende tentoonstellingen, die zich helemaal niet storen aan dit mysterieuze decreet. * Zo kunnen we in de Sint-Pietersabdij terecht om nogmaals de John Heartfield-tentoonstelling van CSC-Vormingswerk te gaan bekijken, die vorig jaar reeds in een speciale trein was te zien. Nieuw is echter dat de expositie werd aangevuld met beeldmontages die werden ingezonden in het kader van de wedstrijd die eraan was vastgeknoopt. * De mensen die anderzijds meer belangstelling hebben voor bijbelse wandkleden, kunnen op de Gordunakaai terecht in nummer 28. * Installaties van de kunstenares Claudia Wissmann (foto) zijn dan weer te bezichtigen in de raamgalerij van Experimental Media (in de Sassekaai). – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.