Sigrid Bousset (foto) bewerkte dagboekfragmenten van de Poolse auteur Witold Gombrowicz en actrice Waas Gramser voegde deze bij de monoloog « De mémoires van Stefan Czarniecki » van dezelfde auteur, die ze drie jaar geleden reeds bracht. Tesamen wordt dat nu « Mémoires uit de rijpingsjaren » en het resultaat is vanavond om 20.30 uur te bekijken in Theater Victoria. * Signaleren we tevens dat twee van onze betere amateurgezelschappen, Krakeel en G.A.T. vanavond de tweede voorstelling brengen van hun première van vorige week, respectievelijk is dat dus « Het balkon » van Jean Genet en « Om nuuit te vergete » van Alan Ayckbourn. * In de Tinnen Pot is er « Jaja », een muziekprogramma van Bazaar en daarmee eindigen we dan toch weer muzikaal. Op het lunchconcert van de opera worden er immers zigeunerliederen uitgevoerd, ’s avonds is er in de Rode Pomp een recital van Lucy Grauman en in de Lakenhalle van het Belfort is er vanavond en morgen — geloof het of niet — een Schubertiade ! – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.