In de tijd van de “zendtijd voor politieke partijen” had ook de KP recht op enkele uitzendingen per jaar (vier, meen ik mij te herinneren) en die werden dan verzorgd door de VPO, de Vlaamse Progressieve Omroep. Lode De Pooter (links op de foto) besprak deze steevast in zijn televisierubriek, maar voorlopig heb ik enkel nog maar een heel klein recensietje uit het begin van 1982.

Aan duidelijkheid liet de VPO-uitzending (18-2-82) alvast niet te wensen over. Op klare, soms harde wijze werd de kijker voorgeschoteld wat de KP vandaag over de crisis en de regeringspolitiek denkt. De beelden vormden daarbij een treffende illustratie van wat men verwoordde. Alvast één van de betere uitzendingen die de VPO al op het scherm bracht.

Referentie
Lode De Pooter in De Rode Vaan nr.9 van 1982

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.