Vanavond gaat in het Gents Amusementstheater (Huidevetterskaai) « Time of my life » van Alan Ayckbourn in première. In het Gents wordt dat dan: « Om nuuit te vergete ». We hebben nog tot en met 21 maart de kans om hierop terug te komen, want voor de rest willen we het nu vooral over muziek hebben. * Deze namiddag geeft om 15 uur Marjan Debaene en haar groep Horn een gratis concert in FNAC. * En vanavond is er alweer een Schubertiade in de Rode Pomp. Deze keer met een heuse professor uit Wenen (Wolfgang Watzinger) aan de piano. * Zondagnamiddag om 15 uur is er in de Academie voor Taal en Letterkunde opnieuw een concert « om vrij te ademen », deze keer met het Nationaal Kwartet van Moscou. * Maandagmorgen om 11 uur wordt vanuit FNAC het Radio 3-programma « Melomaandag » uitgezonden. Jan Hoet (foto) draait daarin zijn favoriete plaatjes. * En we eindigen ’s avonds in Trefpunt met een optreden van Lais, drie hemelse stemmen die middeleeuwse liederen kwelen. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.