Het Australian Dance Theatre van Meryl Tankard is vanavond te gast in de opera. Er wordt gedanst op Bulgaarse volksmuziek, maar ook op werk van Pärt, Sharp en Gorecki. * Daarmee zijn we tevens bij de Week van de Hedendaagse Muziek beland, die nog steeds aan de gang is. Vanavond echter niet in het conservatorium, maar in het Museum voor Sierkunst, want het is tegelijk een concert in de reeks Acht Actueel. Meer in het bijzonder betreft het een pianorecital door Pierre Sublet. Op het programma werk van Schneider, Demierre, Holliger, Schweizer en Giger. * De Gele Zaal blijft vanavond eerder in de sfeer van de exotische muziek. Het trio van Amina Alaoui brengt er klassieke Arabo-Andalusische muziek * In
de Tinnen Pot tenslotte kan men Robin David aan het werk zien en horen. Bijgestaan door pianist Johan Sibbe brengt hij grappige en poëtische liedjes, afgewisseld met goochel- en circusnummertjes. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.