De jazzliefhebbers, die we gisteren ook al hebben verwend, kunnen vanavond terecht in de Gele Zaal. Om 20.30 uur speelt daar het Bart Defoort Quartet (foto Eddy Berthier via Wikipedia). * Ik heb er totaal geen idee van wat voor soort muziek Bright Blue Gorilla speelt of Blueprint Tor Bassbabies, maar de liefhebbers ervan kunnen ze vanavond respectievelijk in de Charlatan (Vlasmarkt) en de Democrazy (Reinaertstraat) aan het werk horen. * Blues, dat kennen we maar al te goed en dat is wat Jozef De Wever, Dirk Stellemans en Chapter 3 op de middag in het Museum Vander Haeghen spelen. * Aangezien dit een productie is van de Arcazolder, krijg je er nog een meesterwerk van Stefaan Van Laere bovenop. Titel: « Meesterwerken ». * Het Kunstencentrum Vooruit brengt vanavond ten slotte twee (uiteraard uiteenlopende) producties. In de Minard danst de Cie Karin Vyncke de eigen creatie « Vlasnaald », in de theaterzaal brengt het Zuidelijk Toneel « Flirt ». Beide om 20 uur. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.