’t Is nog altijd nieuwjaar * Zij het niet lang meer. Profiteer er dus van. De SWUK (Sociale Werken van de Uitvoerende Kunstenaars) biedt, deze namiddag om 15 uur een gratis drink aan in de Rode Pomp. En zoals het bij het begin van het Schubertjaar past, hoort daar ook een uitvoering van « Schwanengesang » bij door bariton Jan Van der Crabben en pianiste Inge Spinette. * Ook in de Hotsy Totsy wordt nog genieuwjaard. Eerst uitsluitend voor de leden, maar morgenavond zijn vanaf 21.30 uur ook gewone stervelingen welkom. Die worden er verwelkomd door The Anonymous Baker Boys. Weliswaar zonder Michelle Pfeiffer languit op de piano (zie hoger), maar wel met Motte achter de toog ! * Misschien ontmoet je er wel Guido Schiffer, tenzij die nog moet bekomen van zijn concert in de Wilde Zee om 15 uur. * En op zondagmorgen krijgen we allen de kans heel even voor BV te spelen, want de BRTN komt een opname maken van de rondleiding in het Museum voor Schone Kunsten. Reserveren is noodzakelijk op 09/222.1703.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.