In de balzaal van het Kunstencentrum Vooruit kan men vanavond om 20 uur een videoretrospectieve van het werk van Alain Platel (foto Canvas) bij les Ballets C de la B gaan bekijken. Dit als prelude op de herneming op woensdag en donderdag van het uitstekend onthaalde « La Tristeza Complice », een dansproductie waarin tien accordeonisten een moderne visie geven op het werk van Henry Purcell. * Iets dergelijks doet zich ook voor in de Logos Tetraeder in de Kongostraat. Daar heeft eveneens om 20 uur een concert plaats van elektronische muziek door de Duitser Rolf Julius, dat dan de aanloop vormt voor een permanente tentoonstelling — eigenlijk « ter-hoor–stelling » — van klankinstallaties van Felix Hess, Jacoba Bedaux, Relly Tarlo en natuurlijk Rolf Julius zelf. * Deze « visual sounds surroundings » kan men gaan bekijken/beluisteren tot en met 8 februari in de Witte Zaal van Sint-Lucas (Posteernestraat). DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.