Hoe kunnen we beter het nieuwe jaar inzetten dan met « Nieuwejaarke zoete » van ’t Spelleke van de Folklore, om 14.30 uur in het Museum voor Volkskunde (Kraanlei) * En om 22.30 uur kan men in de Charlatan (Vlasmarkt) nog wat nafuiven met The Ugly Papas (foto). * Hopelijk zijn er toch ook wat Beautiful Mama’s in de buurt * Vanavond gaat zoals reeds eerder aangekondigd de musical « Sacco en Vanzetti » van start in de opera (om 20 uur) * Er zijn nog voorstellingen tot zondag, maar die laatste voorstelling is wel een matinee (15 uur) * Zo’n geëngageerd stuk is voor ons ook de aanleiding om eens aandacht te besteden aan de literatuurwedstrijd die CSC-Vormingswerk organiseert * Vorig jaar was hun John Heartfield-expotrein een succes en daaraan hebben ze nu een literaire wedstrijd gekoppeld met als thema « sociaal engagement » * Je kan nog meedoen tot 31 januari * Wedstrijdreglement bij CSC–Vormingswerk, Speldenstraat 1, 9000 Gent. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.