Het spreekt vanzelf dat het op kerstavond erg rustig is op cultureel vlak * Er is natuurlijk de traditionele middennachtmis in Sint-Baafs, die wordt opgeluisterd door de Schola Cantorum. * Voor de liefhebbers is er echter ook een « punkrockbash » in de Democrazy met optredens van Gwyllions, Janez Detd. (foto), Skool’s out, Flatcat en Bad Preachers. * Maar de meesten zullen met deze koude wel gewoon binnen blijven bij de haard of de CV dan is een boek steeds welkom. * Daarom signaleren we u dat de jongste aflevering van de « Mededelingen van het Cyriel Buysse Genootschap » pas uit is. Hierin bijdragen over zijn kennis van liet Gents, zijn houding ten overstaan van de oorlog, Nederland en de vrouwen. * Het boek telt 106 bladzijden en kost 450 frank. Maar eigenlijk is het aangeraden gewoon lid te worden van het Genootschap, want het lidgeld bedraagt slechts 300 fr. en dan krijg je er dit boek zo maar gratis bij ! * Meer inlichtingen bij groep Nederlandse Literatuur van de Gentse Universiteit, BIandijnberg 2, 9000 Gent, telefoon 09/264.40.67. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.