Vanavond om 20 uur gaat in de Kopergietery het « Kerstwintercircus » van start. Al is het geen circus in de echte zin van het woord, het is toch dansen op een slappe koord of evenwichtskunsten uithalen zonder net, want het betreft een project van de laatstejaarsstudenten van een aantal Vlaamse en Nederlandse toneelscholen. Rond het thema « Alleen in de wereld », naar het beroemde boek van Hector Malot, heeft iedere klas afzonderlijk geïmproviseerd. Alleen zijn, verdwaald zijn, uitgesloten zijn, zijn dingen die vooral in de kerstperiode de mensen bezighouden. Sinds vorige week zijn de verschillende projecten onder de leiding van onder andere Eva Bal en Sam Bogaerts samengevoegd tot een familievoorstelling, die nog tot en met 11 januari te zien is. Info en reservatie: 09/233.70.00. * Avontuurlijk zijn ook de woensdagavonden op de zolder van Arca. Daar vallen vanavond een verhaal van Knarf van Pellecom (foto), een eenakter van Chris Deforche en live-muziek te rapen. — DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.