Vanavond zal u moeten beslissen of u de aardse liefde boven de goddelijke verkiest, want we stellen u twee concerten voor die beide even sterke aanraders zijn. Verder verschillen ze echter totaal van karakter.

GODDELIJKE LIEFDE

Om 20 uur presenteren de de Partners tegen Miserie in de Kristus
Koningkerk (Zwijnaardse steenweg) de Messiah, het beroemde oratorium van Händel. Het Collegium Gandavense en het koor Cantabile, geleid door Jos Van den Borre (foto), vormen de voedingsbodem voor de solisten Ann Cambier, Marijke Pyck, Jan Caals en Jan Van der Crabben. Kaarten kosten 800 fr., maar de opbrengst gaat naar de Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen. Meer inlichtingen op tel. 09/224.12.15.

AARDSE LIEFDE

Om 20.30 uur wordt in de Gele Zaal (Nonnemeerstraat) een heel andere soort liefde bezongen door Ana Carvalho, een meesteres van de fado, de Portugese melancholische muziek. Hier kosten kaarten 250, 300 en 400 fr. Reserveren: tel. 09/235.37.02. – DSRG

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.