Tot zondag 28 oktober 2018 liep in de Dacca Loft, Kasteelstraat 74, Temse, de tentoonstelling Tekeningen en een beetje keramiek van Theo Geerinck, een organisatie van het Cultuurcentrum Temse.

Theo Geerinck (°25/11/1951) beschikt als tekenaar over een meer dan normale begaafdheid. Zijn eerste stapjes in het kunstonderwijs zette hij in 1962 aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Sint-Niklaas. Sindsdien is hij zich blijven opleiden om te komen tot de begenadigde kunstenaar die hij is geworden. Z’n leraar, Raf Coorevits, zelf een eminent kunstenaar, speelde daarin een prominente rol.
Zijn geweldig tekentalent is op de tentoonstelling te bewonderen, alsook een beetje keramiek. Voor dit laatste volgde hij van 2006 tot 2010 een opleiding onder leiding van Lut Aerts.
Op de vernissage werd het leven en werk van de exposant deskundig toegelicht door Raf Coorevits, terwijl burgemeester Luc De Ryck de expo voor open verklaarde.

Op de foto die werd genomen op de vernissage van vrijdag 5 oktober 2018, herkent men v.l.n.r.: Koen De Jonghe, schepen Franky De Graeve, burgemeester Luc De Ryck, Anne-Mieke Pellecom, Theo Geerinck, Raf Coorevits en Romain Van Hautekerke.


Info: Theo Geerinck – 03 760 69 42.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.