25 jaar geleden trouwde Michael Jackson met verpleegster Debbie Rowe (foto YouTube).

Hij had haar leren kennen in een kliniek waar hij werd behandeld voor vitiligo (het verlies van huidpigment). Toen hij (na zijn scheiding van Lisa Marie Presley) zijn schrik uitsprak dat hij misschien nooit kinderen zou hebben, bood Rowe hem aan dat ze zijn kinderen zou baren. Nadat ze zwanger was (van wat later Michael jr., beter bekend als Prince, zou worden), trouwden ze. Een goed jaar later volgde dochter Paris. Alweer een goed jaar later werd de echtscheiding uitgesproken. Rowe kreeg acht miljoen dollar en een huis in Beverly Hills. In 2001 trok ze naar de rechter om af te zien van haar ouderlijke rechten.

Toen Jackson in 2004 echter werd beschuldigd van kindermisbruik (bij àndere kinderen, niet bij zijn eigen kroost), wilde ze dat de beslissing ongedaan zou worden gemaakt. Als joodse maakte ze zich naar verluidt ook zorgen over het feit dat de kinderen werden opgevoed volgens de teachings of the Nation of IslamWikipedia is onduidelijk of haar wens werd ingewilligd. Men concentreert zich daar meer op het feit dat ze op die manier nog wat geld uit de brand heeft gesleept.

Vijf jaar geleden werd er borstkanker bij haar vastgesteld. Ze heeft het overleefd en heeft ondertussen een verhouding met music producer and former Neverland Ranch videographer Marc Schaffel, who worked with Jackson on his 9/11 charity single “What More Can I Give“. Schaffel was the sole Jackson employee who was permitted access to visit Rowe following their divorce in 1999 and he assisted Rowe with her health issues.

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.