Tien jaar geleden werd de Zenobe Gramme-zegel in Brussel voorgesteld, een zeilschip, dat in 1961 op de Boelwerf werd gebouwd. Met een knipoog naar ‘Temse, stripgemeente’ betreft de zegel een tekening van de hand van de bekende striptekenaar William Vance, o.m. ‘de vader’ van Bob Morane. 

De zegel werd voorgesteld samen met het hele postzegelaanbod van 2012. Een nieuwe reeks daarvan werd – eens te meer – ontworpen door de Temsese kunstenares Marijke Meersman. Op de foto is ze te zien, omringd door Roland De Swaef (penningmeester Postzegelkringen Oost-Vlaanderen), burgemeester Luc De Ryck en Luc Van Bogaert (secretaris Postzegelkringen Oost-Vlaanderen).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.