Dertig jaar geleden zag ik “Configurations”, een zogenaamde “mixed bill” van het Ballet van Vlaanderen, zoals gewoonlijk bestaande uit vier onderdelen. Twee daarvan waren choreografieën van de hand van de Argentijn Mauricio Wainrot: “Firebird” op muziek van Igor Stravinsky en “Beyond memory” op muziek van Philip Glass. Vooral dit laatste viel bij mij in de smaak. Helaas heb ik daarvan geen foto meer kunnen vinden. De enige foto van de samenwerking tussen Wainrot en het Ballet van Vlaanderen is deze van Paul De Backer, die een repetitie toont uit de “Carmina Burana” (samen met Aysem Sunal).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.