Vandaag wordt de jonge componiste Natalie Goossens 45 jaar.

Zij is de dochter van Jean-Pierre Goossens (van The Bluebirds) en behaalde in 1999 zowel het diploma Meester in de muziektheorie als Meester in de muziekschriftuur. In 2002 werd ze Meester in de klarinet, na studies bij o.a. Paul Dombrecht (dat zal dan wel de studierichting “kamermuziek” geweest zijn, want Dombrecht zelf speelt uiteraard hobo). Dat instrument neemt ze geregeld ter hand naast haar activiteiten als koordirigente en zangeres. Bij het componeren legt ze zich graag toe op koormuziek. Ze woont en werkt nu vooral in Nederland. (foto YouTube)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.