Vandaag is alweer een renner uit Temse jarig. Deze keer betreft het Patrick Van Hul. Ik moet toegeven dat ik hem eigenlijk niet ken. Zijn successen (bij de amateurs) dateren immers uit 1982 en 1983 (zie bovenstaande foto van Erik Westerlinck) en toen woonde ik al niet meer in Temse. Als kind herinner ik me echter wel een Van Hul (die steevast “Vannulleke” werd genoemd), die we toen vaak aan het werk hebben gezien. Misschien was dat wel een familielid? Een oudere broer bijvoorbeeld?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.