Veertig jaar geleden op datum van 8 juli 1981 voltrok zich in Zwitserland een vreselijk drama. Op die dag zijn te pletter gestort van de Mont Blanc de Cheilon een berg van 3870 meter hoog in de Walliser Alpen op de grens van het Rhônedal en de Valle d’Aosta  in Italië onze voormalige turnleraar Jos van Rompaey, beter gekend onder zijn bijnaam “De Schallul ” of “Schalulleke” wegens zijn gemillimeterd rechtop staand pinnenhaar op zijn ietwat ronde hoofd, samen met zijn zoon Luc en zijn broer Sus en diens zoon Ives. Tot zover een kleine toelichting bij deze tragedie waarbij vier leden van eenzelfde familie samen zijn verongelukt wat op zich al een intrieste zeldzaamheid is.

Guido Hullebroeck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.