Bizarre ontwikkelingen in de Ronde van Frankrijk 1996. In de zevende rit naar Les Arcs komt eerst schaduwfavoriet Laurent Jalabert in moeilijkheden en daarna ook vijfvoudig Tourwinnaar MIGUEL INDURAIN. De Spanjaard verliest liefst vier minuten. Overigens is er in dezelfde rit nog een incident: JOHAN BRUYNEEL duikt in de afdaling van de Cormet de Roselend op een spectaculaire manier in het ravijn. Hij klautert weer op zijn fiets, maar moet drie dagen later toch opgeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.