Gisteren werd de Nederlandse wielrenner Robert Gesink (foto Erik Westerlinck) 35 jaar. Alhoewel het voor de rest een rustige dag was, ben ik hem toch vergeten. Laat ik dat vandaag dan nog proberen goed maken.

Helaas, dat zal niet gaan, vrees ik. Zijn Wikipedia-pagina is immers verschrikkelijk uitgebreid, wellicht de meest uitgebreide pagina die ik ooit ben tegengekomen. En over “tegengekomen” gesproken, zelf ben ik Robert uiteraard nog nooit tegengekomen, want alhoewel Gesink ondertussen één van de oudste renners uit het peloton is, is hij toch pas in 2007 prof geworden en dat was dus al lang na de jaren dat ikzelf nog naar wielerwedstrijden ging kijken. Sorry, Robert, maar alsnog een fijne verjaardag gewenst!

Ronny De Schepper

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.