8 juli 1968
Het feit van de dag kwam er toen Jenny het aanvroeg aan Etienne. Vanzelfsprekend was hij in zijn nopjes en antwoordde “ja”. Na bij Ken (foto) enkele pintjes te hebben gedronken, gingen de Blommenkinders met Josie en Jenny naar het huis van deze laatste, waar we wat naar bandopnames hebben geluisterd. Ron deed daarna Josie naar huis, terwijl Etienne bij Jenny bleef. Bij het naar huis gaan sloeg Steve zijn voet om en er moest een dokter bijgeroepen worden. Steve kreeg ook veel onder zijn voeten toen alles verteld werd over Jenny. Bij Ron daarentegen zegde men niets (*).

Erik Westerlinck

(*) Dat zal dan wel zijn omdat ikzelf ook niets had gezegd, want de tegenstand van mijn ouders (die achter mijn rug om met de ouders van Jenny een overeenkomst hadden bereikt om mijn studies te “sponsoren”) tegen mijn verhouding met Josie was juist heel groot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.