Nog maar enkele dagen geleden berichtte On This Day over het feit dat de Niagara watervallen droog kwamen te staan (ik weet nu niet meer wanneer dat precies was, maar dus uiteraard geen 175 jaar geleden). Ik vond het toen jammer dat ik geen illustratie van dat feit kon vinden, zodat ik het ongemerkt voorbij moest laten gaan. Deze keer publiceren ze echter wél een foto van het feit dat 175 jaar geleden de watervallen eveneens geen water meer spuiden, maar nu dan wel omdat ze zowaar bevroren waren! Dat mocht ik natuurlijk niet missen. Het verschijnsel zou overigens amper dertig uren duren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.