Paul Klinck (foto sintmaartenkortrijk.be) had nog maar pas twee nieuwe cd’s uitgebracht (de « Sherlock Holmes »-etudes van Boudewijn Buckinx en de sonates van Jane Vigneron en haar moeder Palmyre Buyst), maar toch trad hij 25 jaar geleden op in de Rode Pomp met alweer een nieuw project: de sonates van Jozef Ryelandt, samen met pianist Filip Martens. * Dit concert wordt door de SWUK gratis aangeboden om 16 uur, zodat de opera-workshop van Ronny Lauwers eventjes zal moeten worden onderbroken. Naar ’s avonds kan die alleszins niet worden verschoven, want dan treedt een Japans pianoduo op. En ook morgenavond is het weer prijs: dan zingt de Griekse mezzo Alexandra Graves liederen van Mikis Theodorakis. * Vierhandige piano is ook zondagmiddag te horen in de foyer van het NTG, terwijl er maandagmiddag weer een Muziek-Plateau is in de Paddenhoek met onder andere een kwintet van Dvorak. * Een aanrader is eveneens « Zwijg kleine » in een regie van Dirk Tanghe, zondag- en maandagavond in het Nieuwpoorttheater * En in La Barrata leest Roger Christiaens zondag om 11 uur poëzie van Herman De Coninck. (HLN, 17/1/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.