Vandaag is het ook al 35 jaar geleden dat Bill Wyman, op dat moment basgitarist van The Rolling Stones (*), die toen reeds rond de vijftig draaide, met de piepjonge Mandy Smith is gehuwd (foto YouTube).

Als daarna zijn zoon Stephen met haar moeder Patsy huwde, werden de familiebanden wel héél erg ingewikkeld. Toen Mandy Smith echter een heel zware ziekte kreeg, waarbij ze bijna het leven verloor, scheidde Wyman van haar om alweer iemand anders te huwen (deze keer was ze “slechts” rond de dertig). Mandy zelf kwam erdoor en zou later in het huwelijk treden met… Pat Van den Hauwe, de voetballer van Belgische afkomst, die echter de voorkeur gaf aan het nationale elftal van Wales boven de Rode Duivels, toen hij daarvoor door Guy Thijs werd gepolst.

Ronny De Schepper

(*) Toeval of niet, maar het is vandaag ook exact dertig jaar geleden dat Bill Wyman uit de Stones stapte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.