Aan alles komt een eind. Zelfs aan een « Oneindig Verhaal ». 25 jaar geleden ko u dit stuk inderdaad voor het laatst gaan bekijken in het NTG * Het muzikale aperitief werd er ’s anderendaags geserveerd door de bluesgroep Chapter Three * Op datzelfde moment geeft Prima La Musica geleid door Dirk Vermeulen (foto Facebook) een nieuwjaarsconcert met muziek van Haydn in de Aula, maar naar het schijnt is ook dit concert helemaal uitverkocht. Om 15 uur kunt u het wel beluisteren op Radio 3 * In de namiddag is het weer « Feest » in de Kopergietery voor wie nog wat overschotjes heeft van oudejaarsavond. Vanavond is er een « gewone » voorstelling. En maandag zijn er zelfs twee (om 10 en om 14 uur). ’s Avonds wordt de « feestfilm » vertoond * Nog maandagavond geeft Werner Van Mechelen een liedrecital in de Bijloke en treedt het tangokwartet La Noche Anterior op in Trefpunt * En in de Tinnen Pot is maandag en dinsdag om 14 uur de zoveelste herneming van « Weg met de stad, weg met het huwelijk » door Jo Demeyere. Wie durfde ook weer te beweren dat aan alles een einde komt ? (HLN, 3/1/1998)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.