Ludwig De Winter (La Louvière, 31 december 1992) is een Belgisch wielrenner die anno 2017 reed voor WB Veranclassic Aqua Protect (bovenstaande foto Axel VH, onderstaande foto Jean-Pierre Verstraete). Zijn vader Gautier is ploegleider en zijn broer Gordon en neef Hugo zijn ook wielrenner.

In 2013 werd De Winter negende in de beloftenversie van de Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt. Later dat jaar werd hij dertiende in de wegwedstrijd op de Francophoniespelen. In 2015 won hij het bergklassement in de Ronde van Wallonië, met een voorsprong van 4 punten op zijn ploeggenoot Sébastien Delfosse. (Wikipedia)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.