Op maandag 16 januari 2023 brengen Freddy & Hilde Poeck-Bogaerts “Jonkvrouw”, een mooi, op waar gebeurde feiten gebaseerd verhaal op tekst van Lydia Van Oppens. (Gravin Margaretha met haar echtgenoot Filips de Stoute, een afbeelding uit Flandria illustrata, 1641, van Antonius Sanderus via Wikipedia)

Sinds de mensheid taal ontdekte worden er verhalen verteld, dikwijls met als doel een gebeurtenis van generatie op generatie door te geven. Freddy en Hilde Poeck-Bogaerts komen ons op die manier het verhaal ‘Jonkvrouw!’ vertellen.  Het is het boeiende, grappige en aangrijpende verhaal van Marguerite van Male, een meisje met een onwrikbare wil en een onblusbare levenslust: brutaal, romantisch, avontuurlijk en onweerstaanbaar sexy! Een meisje dat in de Middeleeuwen ook echt geleefd heeft, en tegelijk ook sterk gelijkt op de meisjes van vandaag!

In theaterzaal Roxy, Stationsstraat 29 Temse.  Aanvang 14.30u.  Inkom 10€, OKRA-leden krijgen 3€ korting.  Een tas koffie of thee is in de prijs inbegrepen. Iedereen welkom. Geen inschrijving vooraf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.