Sinds het begin van het theaterseizoen brengt Arca elke eerste en derde woensdag van de maand opnieuw « De zolder » (foto), een soort van free podium voor nog niet ontdekt talent.

Of men laat een nieuw licht schijnen op mensen die om totaal andere redenen wél reeds enige bekendheid genieten. Dat is b.v. vanavond het geval, wanneer medewerkers van Radio 2 Oost-Vlaanderen zich als performers laten gelden via kortverhalen van B.Van Damme en « Het fluwelen excuus » van P.Ceulemans. * In het kader van de jazzkroegentocht van volgende week gaat er in diverse locaties nu reeds een cartoontentoonstelling van start. In het Waterhuis aan de Bierkant en in het Damberd Jazzcafé wordt er echt een link gelegd met jazz door respectievelijk Alex De Carne en Vero Beauprez (bij onze lezers bekend omdat zij Freeks Weeksteek vorm geeft). De initiatiefnemers die in café Den Turk huizen, hebben — gezien hun strategische ligging tegenover het stadhuis — de voorkeur gegeven aan Faf Zenner, die lokale toestanden en politici hekelt. En morgen verklappen we wat het Magazijn en de Charlatan brengen. (HLN, 15/10/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.