De jongste jaren geniet Temse in toenemende mate toeristische belangstelling vanuit het buitenland. Op zaterdag 14 oktober brachten de Chinese gidsen die beroepshalve actief zijn in België (Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge…) een bezoek aan de Scheldegemeente. Met burgemeester Luc De Ryck als gids konden zij kennis maken met het gemeentehuis, de O.L.Vrouwekerk en AC De Zaat. De bezoekers, die ontelbare foto’s namen, waren duidelijk in de wolken. Op bovenstaande foto omringen de Chinese gidsen burgemeester Luc De Ryck, met links naast zich Tony Nai, zaakvoerder van restaurant-hotel ‘De Sampan’ op de Markt in Temse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.