Vandaag is het 65 jaar geleden dat na zeven opeenvolgende nederlagen Groot-Brittannië eindelijk nog eens de RYDER CUP won. Dat was van 1935 geleden, aangezien door de oorlog enkele wedstrijden niet werden betwist. In die tijd mochten enkel Britten (zes Engelsen, 2 Noord-Ieren, 1 Welshman en 1 Schot) deelnemen aan deze golfwedstrijd tegen de Verenigde Staten, die sedert 1927 werd georganiseerd. Pas in 1973 kwamen er Ieren bij en in 1979 andere Europeanen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.