1 oktober 1967
Kermis te Bornem. Iedereen aanwezig. Kas: 200 fr. Etienne lost zijn schuld in. De moppen: na een bezoek aan een tentoonstelling van schilderijen van Peter Bruylandt in het Gemeentehuis (foto) steken Red en Ron tegelijk een halve frank (!) in een soort offerblok. Gevolg: het deksel valt omlaag. Terwijl deze twee plus Ken bijna van de trappen vallen van ’t lachen, vraagt Etienne: “Moesten wij in dat gatje proberen gooien misschien?” ’s Avonds rondgewandeld in Temse. Veel plezier gehad. Florida gezien.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.