Op 25 augustus 1967 vond tijdens Jazz Bilzen de eerste Vlaamse love-in plaats, georganiseerd door Humo. Naast Procol Harum, die op dat moment een wereldhit hadden met “A whiter shade of pale”, trad ook… Joske Harris op met zijn orkest!

Humo verscheen die week met een naar bloemen geurende kaft (althans dat was toch de bedoeling, ik kan me niet herinneren dat ze inderdaad een bloemengeur verspreidde), wat vele freaks inspireerde tot het verorberen van de kaft omdat ze dachten dat dit een hallucinerend effect zou hebben. Maar dan was een optreden van Joske Harris toch veel doeltreffender!

Ronny De Schepper

foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.