Uitblazen na de Gentse Feesten was er niet bij voor de stadsambtenaren van de Dienst Feestelijkheden. 25 jaar geleden organiseerden zij immers reeds voor de vierde maal « Jazz in ’t Park ».

Stilaan is wel geweten dat het park in kwestie het Zuidpark is, nemen we aan, en ook de formule ligt vast: wekelijkse gratis lunchconcerten met het beste wat België aan jazz te bieden heeft. Dit jaar komt er echter ook nog een wekelijks avondconcert bij (tot nu toe was dit enkel voor de slotavond het geval). Dank u, Jan Schiettekatte ! * Op die manier kunnen we voor vandaag dus twéé groepen aankondigen: om 12 uur is er een kwartet bestaande uit Charles Loos, piano; André Donni, sax; Luc Vandenbosch, slagwerk, en Bas Cooymans speelt uiteraard bas. * Om 20.30 uur is er een nieuwe groep van trompettist Laurent Blondiau, waarin we ook de Gentse gitarist Peter Hertmans verwelkomen. * Wie desondanks liever in de bioscoop zit, kan in Skoop terecht voor The bridges of Madison County en in Sphinx voor A borrowed life en Thelma and Louise (deze laatste om 22.30uur). (HLN, 8/8/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.