Misschien kan de Kouter nog in aanmerking komen om er een mountainbike parcours te ontwerpen, maar voor de jaarlijkse sixties-avond is het plein hoegenaamd niet meer geschikt. Aangezien de vorige aflevering nogal wat kritiek kreeg, hadden we dan ook al gedacht dit evenement te moeten missen, maar gelukkig is Trefpunt ter hulp gekomen. * Zo kunnen we vanavond dus bij Sint-Jacobs terecht om niemand minder dan Freddie and the Dreamers (foto) te verwelkomen (I love you baby, I understand, Do the Freddie, enz.), zo rond 23 uur. * Zij worden omringd door twee Belgische covergroepen: de Romeo Spinelli Express om 21.30 uur en The Romantics om 1 uur, terwijl Al-Harmoniah om 20 uur voor de hedendaagse multiculturele inbreng zorgt. *De Sixties zijn ook de jaren van de piratenzenders en in het jaar dat Radio London en Radio Caroline nog eens eenmalig in de ether konden om het feit te herdenken dat ze dertig jaar geleden de mond werden gesnoerd, is het dan misschien ook maar passend dat in het Nieuwpoorttheater voor de duur van de Feesten Radio Carmen is gevestigd ! (HLN, 22/7/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.