In deze tijden dat de Ronde van Frankrijk overal het onderwerp van gesprek is, is het niet meer dan billijk dat de Keizer van Herentals een bezoekje komt brengen aan de Arteveldestede. Let wel op, het betreft hier niet de Keizer van de Fiets, maar de Keizer van de Blues. Vanavond in Trefpunt: Chilly Willy Looney met zijn Free American Indian Hippie Blues Street Fruits. Als je hem wil aanmoedigen mag je ook gewoon: « allez Chilly » roepen ! * Naast blues uit Herentals is er op dat ogenblik ook beiaard uit Nederland. Henry Groen geeft van jetje op de beiaard van het belfort. Als de wind goed zit, kan Chilly Willy misschien zelfs een paar bluesakkoorden onder de beiaardmuziek stoppen. * In dat laatste geval zou men van een « performance » kunnen spreken. Maar wie een typische Logos-performance verkiest, die moet nog wachten tot maandagavond. Dan treden in de Tetraeder Marek Choloniewski, Wladyslaw Kazmierczak en Iliana Alvarado op. Wat ons tot de conclusie brengt dat mijnheer Groen alvast wat makkelijker op de tong ligt dan de Logos- en de blues-artiesten ! (HLN, 12/7/1997)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.